Little things

Sommaren var över innan man ens hade hunnit vänja sig vid värme och långa, ljusa nätter, men det gör mig inte så mycket, faktiskt.
Till att börja med är hösten den perfekta årstiden för fika på mysiga caféer; regnsmatter mot fönsterrutor i kombination med nybakat och en stor kopp te är underbart.
För det andra kan man börja gå klädd i mysiga halsdukar. Jag har kärat ner mig totalt i stickade finheter från Monki och Vero Moda. Dör lite.
För det tredje kan man ta sig tid att läsa massor av bra böcker. Jag läser som mest på hösten; det känns som att drösvis av böcker hör till, på något vis.
För det fjärde så kan kan man ta långa promenader med fint folk. Gula löv på backen och vita moln till utandningsluft är himla fint, ändå.
För det femte så är det kalla vädret en fantastisk ursäkt för att få dricka hutlösa mängder varmt te och kaffe i alla dess former.
För det sjätte så kan man lyssna på massvis av fin musik (som alltid annars, haha). Exempelvis M83, Linnea Henriksson, Billy Joel, Deadmau5, Daniel.
För det sjunde kan Sverige vara som finast dekorerat med morgonsol, dimma, orangea löv och frost.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0